加入最愛專欄  收藏文章 

2019-04-12Photo: 官方圖片

【默契大考驗】挑戰雙人瑜伽!再跟Christian Yang學煮「柑橘」主題套餐

  每日返工對住一大堆文件、腦細嘅無理要求等等,真係好辛苦啊!!!所以,不如趁放假就抽半日去做下瑜伽,煮下嘢食輕鬆下。所以,小編就給大家推介這個新奇士#ShareWhatsReal 工作坊,一齊放鬆下啦,香港人!

 

活動1:瑜伽導師Crystal Lau示範雙人瑜伽

 

  都市人都喜歡上瑜伽班減壓,咁唔知雙人瑜伽你又試過未呢?其實練習雙人瑜伽能鍛煉默契,讓大家從心靈上分享彼此,是與親友摯愛相處的理想時刻。

 

瑜伽導師Crystal Lau

 

  除教授瑜伽外,導師Crystal Lau亦會示範製作新奇士®柑橘消毒噴霧,與大家一同DIY簡單又見效的消毒法寶,還可以即刻用嚟清潔送給大家的瑜伽墊!

 

這款消毒噴霧非常簡單易做!

呢張全新的瑜珈墊係可以帶返屋企㗎!

 

 

 《經濟通》所刊的署名及/或不署名文章,相關內容屬作者個人意見,並不代表《經濟通》立場,《經濟通》所扮演的角色是提供一個自由言論平台。

「港元定存息率」大比拼 食息都要食得醒 https://goo.gl/i9KA4Y
更多玩樂 What’s On文章
你可能感興趣
#新奇士 #ShareWhatsReal #玩樂
編輯推介
即時報價
全文搜索
Search
最近搜看
置業不是夢
More
Share