加入最愛專欄  收藏文章 

2018-10-08Text: Elize ChanPhoto: Kelvin

【今晚收工扮喪屍】玩盡整個10月!編輯推介「喪食喪飲喪玩」街頭派對

  有得收工邊個想OT?當有開工冇收工已經成習慣,除了慨嘆「唔係咁又可以點喎」的同時,不如想一想收工後有什麼好節目吧!萬聖節臨近,與其OT變喪屍,不如約埋同事一齊收工扮喪屍,玩轉Halloween「吃喝玩樂」街頭變裝派對啦!

 

  由即日起,銅鑼灣鬧市將會有一連串的狂歡節目,包括:「闇黑都市魔幻」打卡位佈置、「Halloween Styloween潮魔亂舞」巡遊表演、巨型「闇黑迷宮」遊戲、變裝派對、萬聖節工作坊,以及「Beer & Wine Walk」等活動,為打工仔打造出一個集「吃喝玩樂」的萬聖節派對!

 

 

 《經濟通》所刊的署名及/或不署名文章,相關內容屬作者個人意見,並不代表《經濟通》立場,《經濟通》所扮演的角色是提供一個自由言論平台。

全新直播節目《hot talk 1點鐘》強勁嘉賓陣容 擴視野 添智慧 玩埋「睇住賞」 贏熱爆獎品 ► 即睇

更多玩樂 What’s On文章
編輯推介
即時報價
全文搜索
Search
最近搜看
大國博弈
施政報告2020
More
Share