加入最愛專欄  收藏文章 

23/05/2024

3.5萬訂閱Q&A!男女眼中最差體驗係點?女士無XX男士最無癮!點解蛋蛋時大時細?可能是這問題!對齊姿勢易擊中G點?C點仲興奮!女生事後謹記一件事

  「健康好人生」頻道已突破35,000訂閱人數!為答謝大家支持,我們今集將會繼續解答大家「性的疑惑」!太太步入更年期後如何重燃愛火?甚麼情況會令男性在床上最無癮?蛋蛋時大時細,原來同一種病有關!對齊姿勢能否幫助擊中G點?「C點」又是甚麼?種種來自觀眾的迷思,立即有請專家解答!

 

 

Read more:

超越3萬訂閱Q&A!性事奇難雜症:點解精液會變果凍?3個原因!同太耐無XX有關!一個親密行為易有喉癌?梅毒上腦係真?女士下體發黑同性經驗有無關?

親熱後身體出現異常狀況?哪些人完事後會劇烈頭痛?男女都會對精液過敏?可引發全身敏感、氣管收窄!75%女士因一事失去慾望!避免完事後憂鬱,男性切忌即刻XX!

Credits

Photo/Heizel Choi

Video/Crystal Kwok, Heizel Choi, Sam Yau

Editing/Crystal Kwok

 

 《經濟通》所刊的署名及/或不署名文章,相關內容屬作者個人意見,並不代表《經濟通》立場,《經濟通》所扮演的角色是提供一個自由言論平台。

【你點睇】中環海濱充氣奇蹟展展品外貌惹網民嘲笑► 立即投票

Luxury Watch Trends for 2024

You May Also Like
#情趣 #男男女女 #愛情 #利嘉敏 #兩性關係 #對齊姿勢 #戀愛 #侯嘉明 #接吻 #關係 #G點 #情感關係 #男女關係 #性生活 #更年期 #性愛 #情侶 #Sex Tips
More on Sex & Love
Popular Tags
即時報價
全文搜索
Search
最近搜看
    • 港股
    • A股
貨幣攻略
大國博弈
More
Share