加入最愛專欄  收藏文章 

2018-11-30Text: Amber YiuPhoto: 網上圖片

【聖誕送乜好】護膚品、食物、家電、名牌應有盡有! 必睇20款聖誕禮物清單

  未到聖誕,不同品牌就已經推出各式各樣的聖誕限定產品。不過,小編已經精選了20款不同範疇、款式的Gift List給大家參考,總有一款適合你!

 

  還有不到一個月就到聖誕節啦,循例都要問一句:「諗好送乜聖誕禮物(俾自己)未啊?」講真,仲未到聖誕,不同品牌就已經推出各式各樣的聖誕限定產品,真是花多眼亂,選擇困難症又出現了~不過,大家唔洗驚,小編係大廳!因為小編已經精選了20款不同範疇、款式的Gift List給大家參考;不論你想送禮給同事、另一半、爸爸媽媽還是好閨蜜;不論你是有限Budget,還是想豪一次,總有一款適合你!

 

 

 

 《經濟通》所刊的署名及/或不署名文章,相關內容屬作者個人意見,並不代表《經濟通》立場,《經濟通》所扮演的角色是提供一個自由言論平台。

更多Shopping What’s On文章
你可能感興趣
#聖誕節 #聖誕禮物 #辦公室 #giftlist2018 #Christmas2018
編輯推介
即時報價
全文搜索
Search
最近搜看
大國博弈
跨境理財通
More
Share