加入最愛專欄  收藏文章 

2021-07-22

伍詠薇後悔無跟契細佬上床 陳山聰︰家姐不嬲都傻㗎

  【晴報專訊】伍詠薇(伍姑娘)與契妹陳敏之及契細佬陳山聰向來感情要好,一向言論大膽的伍姑娘日前為敏之的網上節目任嘉賓,除了大談性話題外,伍姑娘更自爆後悔無跟山聰發生性關係,認真語出驚人。山聰昨午回應《晴報》時笑指契姐「吹水唔抹嘴」,又表示︰「太太(Apple)都知家姐(伍姑娘)係玩,唔使講太多!」

 

 

  近日陳敏之進軍YouTube開設個人頻道,節目頭炮邀得契姐伍姑娘當嘉賓。敏之及伍姑娘暢談相識經過,原來二人緣於02年一同參加無綫台慶的表演項目,當時敏之因遲到惹來伍姑娘不滿,後來深入認識後,才知道大家性格同樣大癲大肺,因而非常投契。二人後來更與陳山聰上契成為姊弟妹,三人友好關係維持至今足足19年。早年伍姑娘曾與山聰不和,她亦大方重提舊事︰「山聰要扣番六年,因為我哋嗌交呀!不過呢個仔會錫番佢多啲!」

 

山聰被爆「天生異稟」

 

山聰、敏之及伍姑娘一向私交甚篤,經常三人行。

 

  伍姑娘在節目中大膽談性事,揚言寧願愛「天生異稟」也不要靚仔,更刻意擺山聰上枱︰「我心諗點解我無搞過(發生性關係)陳山聰呢?」敏之即追問山聰的重要部位大小,伍姑娘即說︰「大!佢(山聰)同我講佢大,細佬講嘅嘢我就信,佢無除過條褲畀我睇,放心!肯定(大)呀,有人唱番出嚟㗎!(邊個唱?)佢結婚前啲對手呀!」

 

伍姑娘在敏之的新節目大講踩界話題,果然有義氣。(網上截圖)

 

  伍姑娘更大膽說︰「如果上契前同陳山聰發生關係,可唔可以再上契?」她自問自答︰「我覺得我可以(上契),人生嘅嘢,緣份可能整定要你歎過,之後再做兄弟姊妹都得呀!我唔會同自己屋企人亂倫咪得囉!(上完契就唔會?)上完玩仲興奮呀!」

 

取笑契姐「嫌命長」

 

44歲的山聰擁有美滿家庭,最錫太太Apple及兒子Jaco。

 

  對於慘被擺上枱,山聰昨日回應時笑說︰「佢兩條友仔,嫌命長,家姐(伍姑娘)不嬲都傻㗎啦,唔使理佢,不過幫到阿妹(敏之)宣傳就由佢啦,陳敏之要請我食飯。」問及過往伍姑娘可曾手多多?山聰斬釘截鐵道︰「佢得個講字!」會否擔心伍姑娘的言論令太太Apple不悅,他笑言︰「無!佢知家姐係玩,唔使講太多!」提到伍姑娘踢爆他自稱「天生異稟」,山聰堅拒承認:「我從來都唔會讚自己,我乜都最屎嘅,做戲、唱歌、樣樣都屎!我一生人得兩樣嘢叻,娶咗個好老婆Apple,生咗個Jaco仔!」

 

伍姑娘努力keep fit,多年來保持健美身形。

 

  此外,敏之在節目中追問伍姑娘為何暴瘦,伍姑娘透露17年在內地工作期間,經歷不少挫折而消瘦,至今也長期保持48公斤體重,暫時也不打算增磅。前晚伍姑娘在FB轉發節目,並留言︰「大家多多支持敏之第一集同第一次做呢個平台嘅主持,第二集都仲係我做嘉賓,千祈唔好唔睇,仲有好多好爆嘅嘢要爆出嚟㗎。」

 

 

轉載自: 晴報

現凡訂閱etnet YouTube Channel,即賞麥當勞現金券!
► 立即行動

更多娛樂情報文章
你可能感興趣
#伍詠薇 #陳山聰 #陳敏之 #性關係
編輯推介
即時報價
全文搜索
Search
最近搜看
跨境理財通
恒大困局
More
Share