加入最愛專欄  收藏文章 

2019-05-16

【新品新送】謝安琪、麥浚龍陪你飲芝士芒芒!McCafé二十週年茶飲系列推介

  咁多位茶飲控,你地準備好試新嘢未呢?為慶祝McCafé的二十周年,即日推出近期大熱的「芝士奶蓋系列」,並首度推出茶系飲品,真係幾想試下。另外,McCafé仲搵嚟謝安琪同麥浚龍成為佢地嘅二十周年品牌大使,拍攝一系列型格宣傳片,好正啊!

 

全新芝士奶蓋系列!

 

  由即日起,全新「芝士奶蓋系列」的六款飲品將於McCafé登場,以來自歐洲及紐西蘭芝士炮製而成的濃厚奶蓋,再配上不同飲品,絕對可以為你帶來特別的「芝」味!

 

  同時,「麥麥送」更與順豐速運成為策略伙伴,將外送服務拓展至McCafé飲品!!!真係好適合我地呢班懶人啊!!!我要係Office叫外賣!

 

 

McCafé「麥麥送」

 

  同時,「麥麥送」更與順豐速運成為策略伙伴,將外送服務拓展至McCafé飲品!!!真係好適合我地呢班懶人啊!!!我要係Office叫外賣!

 

小編私心想試下呢杯「芝士奶蓋岩鹽焦糖咖啡」

而家連McCafé都可以飲到「芝士芒芒」!

 

全新McCafé x RIVERS限量版Tote Bag及隨行杯

 

  上年,McCafé x 日本咖啡生活品牌RIVERS推出的產品大受歡迎,今年更加推出20周年版本,又幾好睇喎!

 

McCafé x RIVERS限量版隨行杯(5月30日推出)

「McCafé x RIVERS限量版Tote Bag」套裝 $100

(5月17日推出)

 

 

 《經濟通》所刊的署名及/或不署名文章,相關內容屬作者個人意見,並不代表《經濟通》立場,《經濟通》所扮演的角色是提供一個自由言論平台。

etnet財經‧生活App
財智‧健康‧品味生活
【立即下載】
iOS版: http://goo.gl/5qT9Op
Android版: http://goo.gl/nc3xAn
更多Foodie What’s On文章
你可能感興趣
#芝士奶蓋 #McCafé #麥當奴 #芝士芒芒
編輯推介
即時報價
全文搜索
Search
最近搜看
置業不是夢
More
Share