加入最愛專欄  收藏文章 

2024-04-09Text: 娛樂組Photo: FB、IG

吳若希水腫極誇張變膠面整容樣?網民質疑進化失敗!本尊高EQ回應

  吳若希(Jinny)最近挑戰自己大玩「日更30天挑戰」,逼自己每日po靚相。日前吳若希與老公及仔女快閃廣州歎美食,並分享幾張淡妝照,誰知她的最新容貌竟然腫口腫面,不但嚇親網民,不少人毫不客氣留言,質疑她整容失敗!對此,吳若希解釋…

 

  吳若希日前帶仔女北上,她上載幾張食飯獨照,留言:「開估~帶左(咗)對仔女快閃廣州融創!但對於我嚟講,最精彩唔係玩~係食!」

 

 

  相中,一頭長直髮的吳若希化淡妝,大擺扮夾餸、飲龜苓膏、托腮等甫士,不過離奇的是她看來比平日明顯水腫得多,網民竟一時認不出她是誰,懷疑她整容過度:「塊面打咗咩?成個麵包超人咁.....」、「點解塊面咁膠嘅」、「點解個樣越嚟越唔似吳若希嘅」、「完全唔同咗樣變咗另一個人咁喎,過關出境嘅時候會唔會遇到好大問題㗎」等等,亦有不少人指她變得似田蕊妮和王子涵。

 

 

  有人留言問吳若希「做乜搞成咁呀?唉」,獲本尊留言解釋:「唔使唉~ 女人仲有幾日會腫d既~~過幾日食返d清淡嘢就自然會好ga~ 放心。」她暗示因月經來潮而特別水腫,而翻看她連日的近照,確實輪廓較sharp。有網民更搞笑地說:「偶像 Jinny姐,千祈唔好食到好似您妹Joey(戴祖儀)咁呀!」明寸戴祖儀面大,吳若希搞笑回覆:「你咁樣好hurt佢!」

 

轉載自: 晴報

【你點睇】政府宣布垃圾徵費暫緩,未來將繼續推廣回收及減廢,你認為幾時先係垃圾徵費嘅時機?► 立即投票

更多娛樂情報文章
你可能感興趣
#戴祖儀 #吳若希 #整容 #田蕊妮 #水腫 #月經 #王子涵 #晴報文章 #歌手 #娛樂 #影視娛樂
編輯推介
即時報價
全文搜索
Search
最近搜看
大國博弈
貨幣攻略
More
Share