加入最愛專欄  收藏文章 

08/02/2024

女人出軌原因無年齡之分?男人哪一種出軌難挽救?防出軌奇招、Top 3偷食場所公開!調查:婚外情有增加趨勢!如何有效防止伴侶出軌?都係XX!

  今集大談情侶們最怕 ── 出軌!為防止另一半「偷食」,坊間有不同的防出軌「大法」:煲寒涼湯、剪穿內衣褲、榨乾精力樣樣齊!與其用盡奇怪方法,倒不如從數據入手!曾有研究列出三大最常出軌場所,第一位是辦公室!第二位竟然是這個地方?此外,原來男女出軌數據也大不同,不同年齡層男人出軌原因很不一樣!有一種連專家都覺得很難挽救!至於女性出軌情況又係點?如何有效減低伴侶出軌機會?立即聽專家分享!

 

 

Readmore:

中醫講女人最怕:陰道乾、性事疼痛、性慾低!甚麼是陰虛?食黃豆、當歸對女性無益?勁多滋陰食物補品湯水推介:鮑魚、雪耳豐儉由人

中醫講男人最怕:腎虛!腎虧!舉而不堅、堅而不久、早洩同腎氣不足有關?甚麼是陰萎?一滴精十滴血係真?推介多款平靚正補腎壯陽食物!鰻魚飯有份?

 

Credits

Photo/Ronald Chang

Video/Ronald Chang, Crystal Kwok, Heizel Choi

Editing/Crystal Kwok

 

 

 《經濟通》所刊的署名及/或不署名文章,相關內容屬作者個人意見,並不代表《經濟通》立場,《經濟通》所扮演的角色是提供一個自由言論平台。

WoW WoW星期三:健康網購產品低至$99 (只限今天)► 立即行動

Luxury Watch Trends for 2024

You May Also Like
#愛情 #接吻 #情趣 #戀愛 #侯嘉明 #關係 #利嘉敏 #男男女女 #兩性關係 #女性出軌 #出軌 #情侶 #性愛 #男女關係 #健康 #情感關係 #男性出軌 #性生活 #Love Philosophy #Sex Tips
More on Sex & Love

Popular Tags

即時報價
全文搜索
Search
最近搜看
    • 港股
    • A股
貨幣攻略
大國博弈
More
Share