加入最愛專欄  收藏文章 

2024-03-04Text: 娛樂組

張致恒聲稱頂唔住Po QR Code「籌旗」!網民斥「行乞」!Steven:真係求大家幫手

  張致恒(Steven)和雯雯一家六口絕對是「愛生事家庭」,由雯雯網上大鬧要離婚再戲劇性復合兼再再再懷孕開始,不斷都有是是非非,二人亦毫不避忌將家事放上網,成為網民的花生熱話。連日來,雯雯再沒有放負,不斷分享自己下廚的菜式,享受家庭生活,沒想到開心不足幾日又「嚟料」!

 

張致恒聲稱頂唔住網上「籌旗」 出示QRCode被網民斥「行乞」

 

 

  早前,Steven和雯雯忽然積極,Steven聲稱完成結紮手術,到性商店打工,然後跟雯雯一齊開YouTube頻道大講有味話題,沒想到又冇返工,而且YouTube合作短短時間又事敗中斷合作,雯雯聲稱一個人冇辦法同時照顧四個小朋友,所以不容許兩公婆一齊出去工作,後來又改口話已經請工人解決,照顧有自閉及過度活躍的囝囝,更聲稱懷疑自己有精神問題等等...

 

 

  以為生活會改變?非也非也,早前雯雯率先在IG Story留言說:「問題已經步向解決,但我過不到現在,究竟怎辦?不會有奇蹟,我該怎樣走下去?」似乎又有問題發生,明明說已經聘請工人姐姐,理論上Steven就可以外出工作,到底係咩問題呢?直至夜晚Steven直接在IG Story分享自己支付寶的戶口QR Code,並留言說:「我知道呢個唔係一個明智嘅決定,但係我真係已經去到頂唔順嘅地步,過埋呢個月所有嘢都可以回復正常,所以真係求大家幫吓手。」

 

 

  網上討論區對他此舉大感不惑,不少人斥他是「網上行乞」,連出街行乞都懶,不過亦有網民表示同情,認為人不到絕路都不會走到這一步,希望他們一家六口能夠走出今次的難關。

 

轉載自: 晴報

全新節目《說說心理話》如何搞好家庭關係?關係破裂幾時要放手?修補關係切忌讓XX充昏頭腦!► 即睇

更多娛樂情報文章
你可能感興趣
#張致恒 #雯雯 #夫妻之道 #娛樂 #家庭教育 #歌手 #爸媽心聲 #Youtube #演員 #影視娛樂
編輯推介
即時報價
全文搜索
Search
最近搜看
貨幣攻略
大國博弈
More
Share