加入最愛專欄  收藏文章 

2024-04-19Photo: 影片截圖

MIRROR馬來西亞演唱會突然取消!傳主辦方資金出現問題?鏡仔公開戀愛狀況Ian爆一隊友將封盤

  人氣組合MIRROR世界巡迴演唱會多倫多站圓滿落幕,此場演唱會亦是北美區的尾站,而MIRROR下一站的演出將會是4月28日的馬來西亞吉隆坡站,但據知吉隆波演唱會突然取消。

 

 

  MIRROR原定4月28日的馬來西亞演唱會,將在當地亞洲體育館晚上七時舉行,主辦方早於3月26日已經優先發售,票價為1,950港元一張,正當各馬國鏡粉非常期待之際,如今突然取消,傳因主辦單位資金出現問題才有此決定。

 

  此外,現正於美加進行巡迴演唱會的MIRROR,繼早前接受外國電視台訪問,12子亦接受了外國媒體的訪問。MIRROR在受訪時除了介紹自己的出身,以及曲風等團隊資料外,他們亦回答了連串音樂以外的問題,主播Julia Chatterley問道:「我唔問Fans唔會原諒我,你哋邊個拍緊拖?」Ian即搶先回應:「我哋有一個就快結婚喇!」12子聽到都拍掌和應,就連Julia聽到都尖叫,然後眾人的目光都放在Stanley身上。Stanley也乖乖的甜笑回答:「我有一段穩定嘅關係,係我入行前已經喺埋一齊。」然後Edan又代Julia問邊個依家單身,Edan自己、Jer、AK、Ian、姜濤、Alton、Anson Lo及Jeremy都齊齊舉手,十分坦承公開自己的戀愛狀況。

 

 

  Julia亦有問到團員之間可有拗撬,Edan就回應道:「講真我哋冇乜拗撬,但有時我哋會有唔同嘅意見,例如嚟緊我哋會出乜嘢歌,跳舞想跳邊種Style,係討論嘅情況比較多。」而Tiger亦表示,他與Jeremy是隊友之間的橋樑,如果真有拗撬,就會充當和事老,Jeremy亦指二人有時都會採取沉默的方式,以免火上加油。其實MIRROR 12子都有自己一個群組,當被問及誰最少在Group內回應,Stanley即大爆:「Jer!佢成日都唔覆Message。」就連Jer自己都承認,說:「我係會失蹤㗎!」MIRROR亦分享了工作以外的生活,其中AK表示:「唔使開工我會全日同隻狗猜柴一齊,玩足一日。」Edan分享道:「我哋有啲亦會打籃球、打機。」Alton亦說:「我會揸車,因為咁樣可以有一個好個人嘅空間。」

 

 

  被問到想跟美國或英國哪位歌手合作?AK即自爆很愛Usher,而且更即場示愛,道:「Usher,希望可以同我哋合作啦!多謝你。」Stanley則揀Bruno Mars,他說:「佢唔單只唱得好,跳舞亦十分出色。」不少隊員如姜濤及Anson Lo都揀Taylor Swift,而Tiger則鍾情Band Sound,並說:「我想同Band合作,例如Bon Jovi,可以同一啲類似嘅Rock Band合作就好了。」

 

轉載自: 晴報

WoW WoW星期三:健康網購產品低至$99 (只限今天)► 火速行動

更多娛樂情報文章
你可能感興趣
#影視娛樂 #演唱會 #王智德 #呂爵安 #姜濤 #楊樂文 #MIRROR #江熚生 #陳瑞輝 #柳應廷 #娛樂 #晴報文章 #馬來西亞 #陳卓賢 #邱士縉 #李駿傑 #邱傲然 #盧瀚霆
編輯推介
即時報價
全文搜索
Search
最近搜看
貨幣攻略
大國博弈
More
Share