加入最愛專欄  收藏文章 

2024-05-29Text: 娛樂組

東張西望 | 新何太再上節目認爆紅多工作邀約!何伯回應一晚五次係事實:佢冇講大話!新何太否認曾做骨妹!提到前夫又爆喊?

  《東張西望》已經連續三星期報道何伯和新何太的個案,昨晚一集新何太逐一回應網民的質疑和批評,她承認直播期間回應房事和咀嘴有失儀,絕對可以向網友致歉。新何太再次在訪問期待爆喊落淚,主要因為提到前夫的所作所為,似乎非常委屈,要何伯在她身邊不斷安慰。

 

 

  《東張西望》昨晚一集再次訪問何伯和新何太,新何太預告將來日日做直播直接賺錢,提到她的處女直播除了跟何伯咀嘴之餘,更大爆閨房事,豪言指何伯一晚五次,新何太回應說:「有個網民不停問呢句,咁我就隨口...衝口而出就話畀佢知,我知道我哋夫妻生活嘅事,係唔應該喺公眾地方講出嚟,所以如果廣大觀眾聽到有啲唔舒服,我係可以道歉呀!」身旁的何伯立即補充說:「嗰句說話我老婆係衝口而出,不過實際上係真實嘅,佢冇講大話!」何伯果然厲害,而且他認為兩公婆公然濕吻都沒有問題,代表這樣才證明是真愛。

 

 

  至於為何抖音帳號要用上「千語BB」的外號呢?新何太表示貪這個名字可愛,更大爆原來深愛何伯之餘,他亦好愛林峯,「因為有一個藝人叫千語,好似佢都係叫千語BB,我咪學人呢個名,千語BB係林峯女朋友嘛,又高大又靚女,我只係欣賞,就叫呢個名。林峯唱歌又好聽,拍戲又好睇,林峯其實係我偶像嚟呀,所以佢女朋友我當然好喜歡啦!」新何太未知是否顧住煲湯,其實林峯同吳千語早於2018年已經分手,並各自搵到另一半結婚組織家庭。

 

 

  新何太表示自己抖音片段不是教大家釣金龜,反而是教善良的人不要被傷害,她重提自己被前夫所傷,悲從中來又再一次爆喊人前,「如果要我而家嫁個窮光蛋,我唔會,因為我經歷過失敗,我當初就係咁選擇咗我老公,我畀佢真心對佢好好,但佢就咁對我,所以我怕咗。我而家會揀一個經濟基礎過得去嘅人,我前夫冇錢呀......有錢會加分,我而家唔信有情飲水飽。」新何太承認前夫都是姓何,她覺得是緣份的安排讓她再遇何伯,但她拒認曾經是深圳做按摩「骨妹」的小燕,只稱在普通餐廳工作過。新何太坦言現時出街遇到大家拍片影相,得到不少街坊揚言支持他們,有婚顧公司邀請合作,亦有內地食品公司邀請做直播帶貨,新何太都一一接受,更諗好名叫「何太靚湯」,身邊的何伯似乎好受落,更揚言要「夫妻檔」上陣,不過新何太請他食檸檬:「唔一定請你呀,人哋叫我哋拍檔,收禮物就可以一齊拍檔,但人哋係請我,你可以旁邊睇住我。」而節目最後,陳庭欣公開透露新何太明天的直播將會有證據證明自己不是「骨妹」小燕。

 

 

轉載自: 晴報

【你點睇】辭任終院法官撰文指本港法治受干預,政府反駁強調不受政治壓力,你是否支持政府回應?► 立即投票

更多娛樂情報文章
你可能感興趣
#東張西望 #陳庭欣 #娛樂 #晴報文章 #林峯 #抖音 #吳千語 #影視娛樂
編輯推介
即時報價
全文搜索
Search
最近搜看
大國博弈
貨幣攻略
More
Share